Imorgon smäller det!

Sweet lord vad det är hysteriskt i lägenheten nu! Imorgon smäller det, det är dags för Megaloppis på Malmömässan. Du må tro vad vi har samlat på oss skit. Våra egna grejor, svärmarnas, föräldrarnas och morföräldrarna. Jag vill icke ha med mig en enda pinal tillbaka så jag ser fram emot att få rubbet sålt!

Jag är så glad att det är fredag. Det har varit en helt hysterisk vecka och jag har stängt in på kontoret med musik i lurarna och bannlyst alla telefonsamtal. Därmed har jag ju en samtalslista som inte är av denna världen, men det får bli en uppgift för måndag. Nu ska vi snart köra till mina päron för lite hederlig fredagsmys med tacos och mjukisbrallor.

Åh detta behöver jag. Hem till mammi, någon annan som lagar mat och några timmar av att bli riktigt bortskämd! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anna S
10 år sedan

Sv: Ja, det var verkligen som en stor familjeträff 🙂
Hade tyvärr inte mycket dötid alls utan det gick i ett (annars hade det varit kul om vi setts på en fika eller så!) Kram

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x