En hel arbetsvecka

Vilken vecka hörni! Det var måndag och sen vips var det fredag. Dagarna har fullkomligen flygit fram och vid 22.00 var kväll har jag slocknat. Men det kommer ju med uppstart av ett nytt jobb. Många intryck, mycket att lära och komma ihåg, man är lite på spänn hela tiden och resultatet blir att man är helt slut. Jag har haft en underbar arbetsvecka som har inkluderat polisförhör, klientmöten, telefonsamtal, rättegång och jag har tom fått min alldeles egna klient. Allt är så otroligt spännande och jag älskar det.

För övrigt älskar jag livet med ett arbete. Jag är definitivt en rutinmänniska. Jag trivs när jag går upp samma tid, tar samma morgonbuss, har samma rutiner på morgonen, går hem vid samma tid (ja, i detta yrket blir det ju inte alltid så visserligen). Igår såg jag på en Jennifer Aniston rulle och slockande direkt efter. Idag blir det stora städdagen, men först vår bästa lördagsrutin – MELODIKRYSSET! Jag fullkomligen älskar det!

Här får ni lite bilder på outfits och detaljer från första arbetsveckan.

 Pink vintage peplumdress, pink vintagebelt with goldchain, black leatherpumps from Jerns
 Red nails, diamantring and bijouterie gold bracelet. Great accessories for work.
 Classic black leatherpumps.
 Green/yellow tweedjacket and Michale Kors watch in rosegold.
Green vintage tweedjacket, black chinos – H&M, pink ballerina and brown Mulberry Bayswater.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x