Fynda i sin plånbok

Inför min jobbstart imorgon rensade jag ut min plånbok. Till min stora förvåning hittade jag ett presentkort på H&M. Som till min ännu större förvåning innehöll över 350 kronor. Därför köpte jag lite smink som är nytt på marknaden. Några skuggor, en corrector/concealer och ett läppglans.

 
Dessa skuggor kom från en quartettpalette från LÓréals nya ögonskuggskollektion som heter Color Riche. Jag köpte E3 ”Infiniment bronze”. Brons, brunt och guld är några av mina bästa färger. Mina ögon blir så himla bruna, blicken blir klar och pigg och jag älskar den färdiga looken det blir med färgerna.
På min arm ser ni swatches på alla fyra färgerna. De är otroligt pigmenterade och jag kommer i nästa inlägg visa en färdig sminklook jag gjort med dessa fyra skuggor. Denna palett är otroligt prisvärd med sina 139 kronor.

Här är två swatches på concealern och läppglanset. Concealern är från Maybelline och heter ”Dream lumi touch – highlighting concealer”. Eftersom denna är en så kallad corrector, en ljusreflekterande concealer, vill du inte sätta den på dina finnar, rodnader etc eftersom de kommer bli synas extra mycket. Däremot är denna concealern perfekt att ha under ögonen för att dölja mörka områden och pigmentförändringar samt att den ljusar upp området under ögat. Concealern kostar 115 kronor.

Läppglanset är också från Maybelline, nämligen deras nya läppglansserie colorsensational cream gloss. Jag köpte i nyansen cashmere rose och den ger en diskret, glansig och lite rosa tion på läpparna. Läppglanset kostar 99 kronor.
All in all är jag otroligt nöjd med mina nya inköp. Jag gjorde en sminkning med dem och jag älskar det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x