Bliss – lid + lash wash makeup remover (review)

Bliss sminkbortagningsmedel var ju då ett riktigt bottennapp! Den tog inte alls effektivt bort mascara och ögonsmink utan man fick gnugga och ha sig. Vilket jag inte alls gillar. Än värre sved produkten i ögonen och irriterade dem. Det enda positiva jag kan säga är väl isåfall att den var dryg. Och eftersom jag köpte den själv använde jag troget upp den och hatade den varje gång *fäller några tårar*.

Anledningen till att jag väljer att göra en negativ recension är för att jag sett Bliss hypas än här och än där. Jag har inte testat något annat från märket, så det kan ju vara hur bra som helst. Men här hade jag rått dig att spara din slantar och köpa en effektiv och mild remover från typ Loreal. 

Pris: 195 kr
Betyg: 1/5 (en poäng för drygheten)
Var: Kicks, Åhléns etc.
Köpa igen: Aldrig i livet

2 Responses

  1. Maria skriver:

    Läste samma sak på the blog of wysteria, att hon heller alls var nöjd med den så det blir inget köp av den för mig.
    Synd, för de har annars fantastiska produkter.

  2. Cuntless Lux skriver:

    ändå skönt att wysteria också skrev en ärlig recension. det är så viktigt att läsaren ska kunna lita på att man ger ärliga betyg och omdömen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *