Västra hamnen

Efter morgonlöpning, bagelsfrukost och en film inne i väntan på att regnet skulle dra förbi, tänkte jag visa min vän Hanna Malmö. Vad passar bättre än att traska till Västra hamnen med utsikt över vattnet och på en klar dag ända till Köpenhamn?

På tal om löpningen måste jag berätta att jag äntligen har lyckats springa 5 km utan att stanna. Det är en stor bedrift för mig och gör att jag känner mig lite extra mallig idag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cata
11 år sedan

Grattis! Försöker själv komma dit! Klarar drygt 4 km nu på lite under an halvtimme, och för sex veckor sen kunde jag inte springa alls 🙂 Orsi har övertalat mig att joina halvmaraton i Amsterdam i oktober så nästa månad börjar riktig träning!

Orsi
11 år sedan

OH VAD KUL!! Grattis 🙂 Du har all rätt att känna dig mallig, 5km utan att stanna är grymt jobbat!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x