Västra hamnen

Efter morgonlöpning, bagelsfrukost och en film inne i väntan på att regnet skulle dra förbi, tänkte jag visa min vän Hanna Malmö. Vad passar bättre än att traska till Västra hamnen med utsikt över vattnet och på en klar dag ända till Köpenhamn?

På tal om löpningen måste jag berätta att jag äntligen har lyckats springa 5 km utan att stanna. Det är en stor bedrift för mig och gör att jag känner mig lite extra mallig idag.

2 Responses

  1. Orsi skriver:

    OH VAD KUL!! Grattis 🙂 Du har all rätt att känna dig mallig, 5km utan att stanna är grymt jobbat!

  2. Cata skriver:

    Grattis! Försöker själv komma dit! Klarar drygt 4 km nu på lite under an halvtimme, och för sex veckor sen kunde jag inte springa alls 🙂 Orsi har övertalat mig att joina halvmaraton i Amsterdam i oktober så nästa månad börjar riktig träning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *