Middag för min vän

 Silverkaka
 Macarons med tranbärs/vit choklad kräm
 Rökta räkor med limedipp
 Chevrefrittata
Hemmagjorda bagels (just like in NY)

Jag älskar att laga mat och här är ett axplock på vad som gjors på senaste tiden. Just nu sitter min fina vän Hanna på tåget från Stockholm. Hon ska vara här hela långa helgen. Eftersom vi inte setts på nästan ett helt år ska hon skämmas bort riktigt mycket. Kvällens middag planeras just nu. Hallonbellinis till fördrink, skaldjurstoast till förrätt, kött med rosmarinsrostade potatisar och rödvinssky blir huvudrätten. Sist men inte minst ska jag för första gången ge mig på en chokladfondant! En dessert där allt kan gå fel! Så håll tummarna!
Trots att man under studietiden har haft det relativt knapert har jag alltid sett till att jag och David haft råd att handla bra råvaror, färska grönsaker och inte bara levt på typisk studentföda i form av makaroner eller nudlar. Mat är en otroligt stor del av mitt liv och ger mig så mycket. Lägger hellre 500 kronor på Ica än på H&M. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x