Otursföljd men lika glad ändå

Fortfarande mätt från gårdagen och tillika mycket trött efter en kväll som blev lång, sitter jag med mullvadsögon och läser morgontidningen. Som jag har längtat efter lördag och min inbokade massage. Tid att bara släppa allt och inte behöva tänka på något särskilt alls. Varva ned, återfå en lugn och jämna fotsteg är precis vad jag behöver. 
Denna vecka har varit en smärre katastrof med förlorat betalkort och allt. Igår fortsatte det. Cykeln gick sönder och jag fick promenera hem genom halva stan. Idag blir det till att släpa cykeln till närmsta cykelaffär. Tyvärr måste detta ske efter massagen. Jag får försöka släpa cykeln på ett zen-likt sätt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x