Soliga dagar får mig att minnas

 Vilken sommarvärme vi har va! Skönt men svettigt och en aningens cranky bebis. Dessa dagar får mig att längta till vår stuga. Där vattnet är fem minuters promenix bort och där det finns svalka på altaner och terasser. Med öppna fönster sover Estrid middag och där vi sitter länge och äter gofrukost som sakta övergår till gofika. 

Skärgårdsluften! Det är den man saknar när luften är dammig och het i Malmö. Jag har precis gjort en smoothie och försöker mentalt förbereda mig på vad som komma skall. Min crossfittande lillasyster ska ta sig an mig och rasta mig på ett utegym här i stan. Åhherrejävlariminlillalåda! Om detta är det sista ni läser så vet ni att jag inte överlevde. Ja, risken finns!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x