Svettig bebisrygg och många besökare

Idag har varit en svettig dag för min lilla bebis. Vi har prövat att vara både inne och ute, i skuggan och i lite fläktande vind, men inget gick riktigt hem. Jag låter henne ligga i sin säng nu med ett fönster öppet och en tunn filt och äntligen sover hon nöjt. Jag sitter i soffan med en iskall cola och en hud som faktiskt svider lite efter dagens alla timmar utomhus. Jag sållar mig faktiskt till gruppen som är nöjd med sommaren. Dessa heta dagar funkar varken för mig eller Estrid. Vi blir varma, griniga och orkeslösa. Då har vi det bättre när det är lite sol, lite mindre varmt och så kan man vara ute länge länge utan att bli en stekt liten sparv. 

Idag jobbar David länge och jag tycker de dagarna är supertrista. Det blir liksom så långa dagar och det är liksom heligt att David kommer hem 17.30 och tar Estrid och de dagarna han inte gör det känns det liksom som ATT JAG ÄR SOM EN ENSAMSTÅENDE MAMMA OCH JAG BARA STÅR INTE UT tjuter jag åt David. För när jag vet att jag ska ha henne själv 24/7 i en vecka då har jag det. Inga problem, man bara kör. Men när David är hemma, men måste jobba över och kanske jobbar hemifrån, då är det lite jobbigare. Då blir man liksom påmind om den friheten man kunde ha haft! 😉 

Så jag gör helt sonika som så att jag går hem till mina föräldrar. Det blir win-win för alla. Jag blir utfordrad och de får bebisgos!  (Och David får jobba ifred och lika glad för det är jag men gladast är nog David). Jag vill också passa på att säga hej till alla er som besöker min blogg kanske för första gången idag. Vilken boom i antalet besökare! <3 <3 <3. Så himla fint att ni tittat in och lämnat en kommentar. Hoppas ni kommer åter!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
8 år sedan

haha nej fortsätt, mina andra läsare vill säkert få tips!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Då ska jag sluta tipsa om glasställen :p

Frida Svensson
8 år sedan

älskar slottsträdgården! men jag är inte så förtjust i varken mjukglass eller glass tyvärr! ha nu en fin helg!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Jag har aldrig ätit där men vi tänkte först äta där den dagen också, men vi gick till slottsträdgården istället. Har du ätit deras mjukglass? Den e ju såå GOD. Vi åt mjukglass där sen några timmar senare åt vi glass på drottning torget hehe, på det stället jag skrivit om innan 😉 Som du hör så tycker jag om glass :p
Jag brukar inte kommentera på bloggar speciellt ofta, men jag tycker om din så mycket.
Jag hoppas du haft en bra fredag 🙂
Godnatt

Frida Svensson
8 år sedan

och av alla gulliga kommentarer glömmer jag svara på denna! förlåt! vi lunchade på kommendanthuset snett mitt emot malmö museum. inte en gastronomisk upplevelse men helt ok. dagens sallad eller soppa med pannkaka. och plats för massa vagnar och skötbord! jag försöka gnälla mindre på david, för tillslut blir det bara en otrevlig vana. och SJÄLVKLART vill jag svara på kommentarer. Kommentarerna är ju det roligaste med bloggen. vänskaperna, diskussionerna och samtalen. jag är så innerligt tacksam för precis varenda kommentar (så länge kommentaren går ut på min faboulesness!!) Nej, jag bara skojar! Du är så fin som kommenterar så ofta! <3

Caroline
Caroline
8 år sedan

Lunchade ni på nåt gott ställe idag? Vi var med i stan idag och jag lider med när det är så här varmt. Då får man äta mycket glass 😀
Jag brukar också gnälla på min sambo att jag känner mig ensamstående när han jobbar långa dagar, vilket tyvärr e ofta.
Det e mysigt att du svarar på kommentarer, det blir liksom som en extra vän. Du behöver så klart inte göra det :p
Ha nu en skön kväll!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x