Brunch på Vindåkra

 I söndags tog vi tag i den där brunchen som pappa fick i julklapp. Han ville vänta tills det blev soligt och i söndags strålade solen som aldrig förr. Vi hoppade in i bilen och begav oss till Vindåkra gård. En ljuvlig Skånelänga i vilken en fransk-skånsk restaurang huserar. Ni som har läst min blogg länge vet hur mycket jag älskar den platsen. Fantastisk omgivning, riktigt god mat och världens gulligaste personal. Alla är familj och de skriker på varandra på franska inne i köket och trugar alla gäster att ta lite mer vin och lite mer ost. Trots att man är så mätt att man redan rullar.

 Brunchen består av olika franska sallader, mängder av räkor, småkorvar, franska ostar, massa desserter och ja mycket mycket mer. Men det som måste framhållas särskilt är deras croissanter som är så goda att världen stannar. Jag klämde två!


 Min mamma var både somlig och fransk och dagen till ära firades även hon. Världens finaste lilla mammi! Hon var randig och drack ett glas vin och jag tittade på henne och kände mig så lyckligt lottad. En riktigt powerkvinna som imponerar och inspirerar varje dag.

 På den soliga gården var tallrikarna och vattnet uppdukat i rader och jag höll på att sprängas av inspiration. GE. MIG. EN. TRÄDGÅRD. NU!

 Klänning – H&M, väska – Marc by Marc jacobs, sjal – H&M, skor – Bianco
Nu måste jag kasta mig ner i sängen med min tekopp och min bok. Är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna! 

Hoppas du haft en fin och solig måndag. Och glöm ej, vi jobbar bara halv vecka denna vecka. Åh, så skönt det ska bli med oändligt ledig tid!

11 Responses

 1. Anna S skriver:

  Men GUD så underbart det såg ut.
  Haha ännu en anledning för mig att flytta till Skåne 😉 (och vad vacker du var i klänningen!!)

 2. Älskar klänningen, och sjalen! Jag vill fika snart igen <3

 3. Frida Svensson skriver:

  tack boo! ja gärna, klart vi ska fika! kommer du möjligtvis ner till malmö snart?

 4. Frida Svensson skriver:

  det är så himla himla härligt där! ja, kom! då kan du ju piska mig i parken och jag kan visa dig alla de bästa ställena här!
  Tack finis! jag har en förkärlek för omlottklänningar! så smickrande och fint och härligt tycker jag.
  kram på dig

 5. Vilket härligt ställe. Ska till Skåne i sommar, kanske får ta en sväng dit.
  Kram Helén

 6. Frida Svensson skriver:

  åh ja, du måste dit! säg gärna till om du vill ha mer tips på utflykter, bra shopping eller mysiga matställen! kram!

 7. Desirée skriver:

  Åhh, vilket ställe. Det blir snart utflykt för oss ser jag 🙂 Men nu skäms jag att vara skåning när jag måste googla var Vindåkra ligger, herregud! :-/

 8. Åhhh men vilket härligt ställe det där verkar vara då! Vill också dit. haha.

 9. baraetthem skriver:

  Men gud så gott och underbart det ser ut!! Blev genast hungrig..haha!
  Och så fin du är!! Passar super i den klänningen:)
  KRAM

 10. Simply D.licious skriver:

  Wow vliket härligt ställe!! Underbara bilder! Kram till dig/Ulrica

 11. Hujedamig så gott det såg ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *