Midsommarafton

 Vi har haft en underbar midsommar. Vi firade hemma hos mina föräldrar tillsammans med några av deras vänner. Dagen inleddes med sillunch och en mycket trött liten sessa. Hon fick slumra hos pappa. Sillunchen övergick till eftermiddag som övergick till kväll och då kom solen fram, grillen sattes på och nypotatisen blandades i en sallad. 

 Dessa midsommarblommar! Man tröttnar ju aldrig. Så himla vackra ihop!

 Detta är en fenomenal läsk och ett superbt alternativ till alkohol. Jag dricker aldrig alkohol och är ständigt på jakt efter goda drycker som givetvis alltid måste serveras i ett festligt glas. 

 Solen kom fram!

 Lilla Estrid jamsades men det var ingen hejd på hennes pigghet. Hon var piggelin långt in på kvällen och även om hon stundtals somnade i vagnen behöver en 11-veckors bebis en riktig skönhetssömn och vi lämnade vid midnatt. Även om jag hade kunnat stanna i timmar till. Jag hatar kallprat. Det är verkligen det tråkigaste och värsta jag vet. Därför älskar jag att umgås med mina föräldrar. Vi har aldrig slut på samtalsämnen, vi pratar aldrig väder och vind utan istället pratar vi viktiga saker. Relationer, minnen, politik och gud vet allt. Det var precis en sådan kväll igår. Djupa samtalsämnen varvades med roliga historier och jag gick därifrån med både skratt i magen men också med en känsla av att ha lagt min tid på viktigheter. Samtal som lärt mig något, öppnat mig och berikat mig. Det gör inte samtal om väder och vind. 

 Grillen sattes igång och solen lös på terassen. 

 Pappa visade upp sig från sin bästa sida. <3

 David, krypis och Marie-Louise. Min familj. M-L har varit vän med min mamma sedan de gick på gymnasiet så hon har liksom alltid funnits i mitt liv. Och nu i Estrids liv. Så speciellt!

Midsommarfirandet får avslutas med dessa bilder. Pappa snor åt sig lite kramar i köket av mor min! <3 Och detta samtidigt som solen gick ned över havet och färgade himlen orange. 

Och tänk er, nästa år kanske krypis går. Hon kanske pratar lite, kan sitta med vid bordet och smaka en liten potatis eller så. Oj oj oj, kul att se fram emot men också skrämmande att veta att hon inte alltid ska vara min bebis!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
8 år sedan

Men det är ju ändå ganska många 😉 i början tyckte jag det var jobbigt o man kände sig ensam men nu när min son blivit lite äldre är det inte riktigt samma. Jag såg din kommentar på Cissi wallins blogg o kände igen mig i det du skrev, det var så jag hittade hit 🙂

Frida Svensson
8 år sedan

min vän är föräldraledig samtidigt som mig oc så umgås jag med två från min föräldragrupp. annars så har jag inte heller så många mammavänner.

Caroline
Caroline
8 år sedan

Känner inte många med barn tyvärr. Jag var aldrig med i nån föräldrargrupp. Själv då? Jag hittade din blogg igår så har inte läst så mycket än 🙂

Frida Svensson
8 år sedan

det var det! hoppas du också hade en fin midsommar!

Frida Svensson
8 år sedan

samma här. promenader varje dag och fika nästan varje! har du många mammakompisar?

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vi bor vid värnhem.
Jag har precis tagit körkort, så jag har haft fullt upp med det hela våren. Så nu kan jag vara föräldraledig på riktigt känns det som 😀 Vi försöker göra nåt varje dag om det så bara e att komma ut och det blir ju en del fika 😉 Det är så härligt nu när man kan vara ute mycket. Ibland hinner man inte med så mycket med en liten.

Life of Johanna
8 år sedan

Låter som en riktigt härlig dag!

Frida Svensson
8 år sedan

men tack hjärtat! bor du också här? då borde vi verkligen stay in touch! =) vad brukar du hitta på om dagarna?
Kram!

Caroline
Caroline
8 år sedan

Vilken mysig blogg du har! 🙂 Vad roligt att du bor i Malmö, det gör jag med och är också föräldraledig.

Njut Av Livets Goda Ting
8 år sedan

Vill bara kika in och önska dig en härlig fortsättning på midsommarhelgen 🙂
Stor varm kram
Jessica

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x