Klädd för helg

Jag köpte dessa stenhårda boots på rean. Från 1250 spänn till 399. You just can’t passed that up. Jag köpte dem på Nilsons. Jag har haft sån skolycka. Köpte två par på rean, dessa då och ett par andra, och ett par så feta skor från USA. Visar er sen! Min skogarderob behövde verkligen en uppdatering så ingen är gladare än jag. 

Jacka – arvegods, tröja – Joy (ja, av alla ställen!), jeans – levi’s curved ID, boots – Nilsons

3 Responses

  1. Älskar verkligen din nya längd på håret. C'est tres chic!

  2. Cuntless Lux skriver:

    tack babe! inte helt olik din längd. du klippte väl också av svallet?

  3. Japp, jag blev så trött på det att jag bara kapade det i duschen en kväll, sedan fick jag gå och fixa till mig hos en frisörkompis…. Men helnöjd, sjukt bra längd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *