På samma ämne

Jag kommer ihåg vad kuratorn på BB sa till mig och David när det var kaos. Vi pratade om det här med anknytning till barnet och hon sa följande,

Det är omöjligt för människan att älska en annan människa som den inte känner.

Så trösterikt sagt. Och så sant. Ju mer jag lärde känna Estrid desto större blev kärleken. Jag önskar att alla mammor och pappor fick höra detta så att de inte stressar och oroar sig i onödan över de kanske inte känner den här enorma explosionsartade och omedelbara kärleken och anknytningen. För så blir det inte för alla, och det är helt ok. Oftast blir det bara så på film.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x