Livet går sin gilla gång

Lite väl lite sömn inatt, en lång dag på jobbet och en osedvanligt osexig shoppingtur på Claes Ohlson, och jag är halvt döende. Finns det något tråkigare att lägga pengar på än kablar och antennsladdar och sånt där? Det skulle vara strumpbyxor isåfall. 

Vi har flyttat till en ny lägenhet och jag ska visa fler bilder så fort vi kommit lite mer i ordning. Jag är så glad över att så många av er hälsade mig välkommen tillbaka till bloggen! Alltså älsk på er. 

Mätt, varm och trött ligger jag nerbäddad i sängen med lappen på magen. Min ambition är att hålla mig vaken till i vart fall 21.00, men vi får väl se hur det blir med det. 

Vad händer för er i veckan? Några roliga helgplaner att se fram emot?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x