En hel söndag kvar

 God morgon! Jag sitter här i köket alldeles själv för David smet iväg tidigt för att spela tennis här på morgonkvisten. Det var inte många timmars sömn jag fick i natt. Lilla krypis bökar runt och är nog lika obekväm som sin mamma. Detta behov av att akutkissa är också något nytt. Och så slänger vi på mardrömmarna på det. Usch, vilka hemska drömmar jag drömmer om vår lilla skatt. Man blir ju alldeles skärrad. Så, det är en tuffsig och mycket sömnig Frida som sitter här och skriver.

På bilderna ser ni dessa ljuvliga Flattered-ballerinorna som jag fick i julklapp av David. För tillfället använder jag dem inte för mina fötter är så svullna att jag är rädd att jag ska töja ut dem. 

Idag blir det annars en mycket lugn dag. Söndagsmiddag med föräldrarna, syrran och hennes kille. Kanske en fika med en kompis idag. Annars ska jag mest ligga på sofflocket och läsa. Jag känner också att jag inte riktigt kan låta bli att nämna det hemska som hänt i Köpenhamn igår och inatt. Självklart lägger det sorti på stämningen. Mina tankar går till de drabbade. Att falla offer bara för att man råkade vara fel man på fel plats. Absolut fruktansvärt. 

Vad händer för dig denna söndag?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x