Så blev det alla hjärtans dag

 Det var länge sedan vi hördes! Förlåt för det. Men jag är så oerhört gravid, trött, svullen och allmänt utmattad. Gravid i vecka 35 och det mest romantiska jag kunde tänka mig för denna alla hjärtans dag var långfrukost, låååång sovstund på dagen, fötterna i högt läge, god middag och melodifestivalen. Och det är precis så vi har och kommer att spendera denna valentindag. 

 Frallor, american pancakes med lönnsirap och blåbär, nypressad juice, kaffe, salami (som självklart varit fryst i de tre obligatoriska dagarna) hamnade på dagens frukostbord. Jag älskar sådana här frukostar. Allt som man tycker är gott, och så på en och samma gång. 

 Jag fick blommor av mina fina fina karl. Som han köpt hos ”sin favoritflorist”. Ja, det kom som en överraskning att min karl har en favoritflorist. Men why not!? Fint att efter 7 år fortfarande lära sig nya saker om varandra. Efter 7 år vet David vilka som är mina favoritblommor och det är såklart liljor! Helt sagolika är dem!

Sen sov jag middag. Åh, herregud, det måste varit min skönaste eftermiddagslur någonsin. 1,5 timme i fullkomlig koma. Riktigt sådär djup så när man vaknar är man både yr, förvirrad och möjligen lite drägglig. Utöver detta har vår dag bara inneburit ett besök på macken för biltvätt och ett besök på ICA Maxi för inhandling av kvällens middag.

Nu ska jag hjälpa David med middagen. Sen blir det middag, mello, karamellkungen och fötterna i högt läge. 

PS: Dagens bästa och kanske minst sexiga valentininköp var två par stödstrumpor. Jag kan åter se mina fotknölar och känner mig lite mer som en kvinna och aningen mindre som en hobbit! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
frökensöt
9 år sedan

precis så trött som jag är nu fast ungen är 8 månader och de andra härjar runt 😉 jag kan somna sittandes på en stol i en microsekund och sen hoppar jag till och minns att just jag jag är ju den som ska ha ansvaret här. shit måste SOVA NU. blåbär mums!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x