För framtida Frida?

Min garderob är så begränsad just nu, av förklarliga skäl. Jag har ett par jeans och ett par svarta byxor som jag har använt sen magen inte fick plats i de vanliga kläderna. Utöver det har jag några stretchiga toppar och klänningar, några gravidklänningar och några tjocktröjor som utgör mina valmöjligheter. Och jag är så uttråkad! Mitt shoppingsug har aldrig varit större än det är nu, men jag drar mig för att handla vanliga kläder. Vem vet vilken storlek jag har sen? Eller hur kroppen ändras efter att krypis kommit? 

Men så hittar jag den här kjolen och koftan på Lindex och tänker att jo, men kanske man ändå skulle passa på. Framtida Frida kommer ju säkert va så snygg i detta!

Vad tycker ni? Är det helt onödigt att köpa ”normala” kläder innan bebisen kommit ut? 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
9 år sedan

Jättefina kläder. Grattis att du ska bli mamma!! Så kul. Den där koftan från Lindex skulle jag nog köpa om jag var du, för den ser ut som om du skulle kunna använda ett bra tag i i graviditeten och nästan direkt efter?! Eller vad tror du? Kram Annika

baraetthem
9 år sedan

Så fina kläder! Men jag köpte inget när jag var gravid. Levde i mammakläder ett bra tag och när jag kände att nu passar det med "vanliga" kläder var det så roligt att få åka iväg och shoppa. Klämma, känna och handla sig nytt 🙂 Man vet heller aldrig hur kroppen är efter. Det som kändes viktigt och nödvändigt innan känns kanske inte alls likadant när man fått sitt lilla knyte 🙂
KRAM du fina!

Lotte
9 år sedan

Va kul att du tittade in hos mig, GRATTIS till bebisen♥ Min är 4 månader på lördag 🙂 Så jäkla mysigt!!

Anonym
Anonym
9 år sedan

Saknar dig Frida. Hoppas allt är bra med dig och att solen skiner över Skåne.

frökensöt
9 år sedan

Jättefin kofta!

Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Super snygga kläder du har hittat. Men jag hade nog sparat dom pengarna och shoppat mer när magen
är borta. Men jag förstår ditt shoppingsug.
Kram Pia

Frida Svensson
9 år sedan

bra svar!! tänker nog att jag ändå ska ta mig en liten tur ut på stan! 😉 plånboken bränner i fickan! =)

Frida Svensson
9 år sedan

Men som en annan klok person skrev till mig på FB, allt med "förlåtande" material och form kan man ju satsa på! =)

Anonym
Anonym
9 år sedan

Ingen talade om för mig att mammakläderna skulle hänga med några veckor EFTER förlossningen. Hmmm hade trott att magen skulle dra ihop sig med ett slurp och att jag glatt skulle hoppa i mina vanliga kläder…. Tjena verkligheten!
Däremot kom jag tillbaka till den storlek jag hade innan och med facit i hand skulle jag ha handlat till efter graviditeten. Tänk lite stretch and go for it! Lycka till

Life of Johanna
9 år sedan

Så snygga! 🙂

jag vågar inte köpa kläder till mig, förutom koftor, nu när jag gravid, vet ju inget om hur kroppen blir när man fött 🙂 så jag beundrar de som vågar köpa kläder ändå 🙂

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x