För framtida Frida?

Min garderob är så begränsad just nu, av förklarliga skäl. Jag har ett par jeans och ett par svarta byxor som jag har använt sen magen inte fick plats i de vanliga kläderna. Utöver det har jag några stretchiga toppar och klänningar, några gravidklänningar och några tjocktröjor som utgör mina valmöjligheter. Och jag är så uttråkad! Mitt shoppingsug har aldrig varit större än det är nu, men jag drar mig för att handla vanliga kläder. Vem vet vilken storlek jag har sen? Eller hur kroppen ändras efter att krypis kommit? 

Men så hittar jag den här kjolen och koftan på Lindex och tänker att jo, men kanske man ändå skulle passa på. Framtida Frida kommer ju säkert va så snygg i detta!

Vad tycker ni? Är det helt onödigt att köpa “normala” kläder innan bebisen kommit ut? 

10 Responses

 1. Anonym skriver:

  Ingen talade om för mig att mammakläderna skulle hänga med några veckor EFTER förlossningen. Hmmm hade trott att magen skulle dra ihop sig med ett slurp och att jag glatt skulle hoppa i mina vanliga kläder…. Tjena verkligheten!
  Däremot kom jag tillbaka till den storlek jag hade innan och med facit i hand skulle jag ha handlat till efter graviditeten. Tänk lite stretch and go for it! Lycka till

 2. Life of Johanna skriver:

  Så snygga! 🙂

  jag vågar inte köpa kläder till mig, förutom koftor, nu när jag gravid, vet ju inget om hur kroppen blir när man fött 🙂 så jag beundrar de som vågar köpa kläder ändå 🙂

 3. Frida Svensson skriver:

  Men som en annan klok person skrev till mig på FB, allt med "förlåtande" material och form kan man ju satsa på! =)

 4. Frida Svensson skriver:

  bra svar!! tänker nog att jag ändå ska ta mig en liten tur ut på stan! 😉 plånboken bränner i fickan! =)

 5. Super snygga kläder du har hittat. Men jag hade nog sparat dom pengarna och shoppat mer när magen
  är borta. Men jag förstår ditt shoppingsug.
  Kram Pia

 6. baraetthem skriver:

  Så fina kläder! Men jag köpte inget när jag var gravid. Levde i mammakläder ett bra tag och när jag kände att nu passar det med "vanliga" kläder var det så roligt att få åka iväg och shoppa. Klämma, känna och handla sig nytt 🙂 Man vet heller aldrig hur kroppen är efter. Det som kändes viktigt och nödvändigt innan känns kanske inte alls likadant när man fått sitt lilla knyte 🙂
  KRAM du fina!

 7. Lotte skriver:

  Va kul att du tittade in hos mig, GRATTIS till bebisen♥ Min är 4 månader på lördag 🙂 Så jäkla mysigt!!

 8. Anonym skriver:

  Saknar dig Frida. Hoppas allt är bra med dig och att solen skiner över Skåne.

 9. Annika skriver:

  Jättefina kläder. Grattis att du ska bli mamma!! Så kul. Den där koftan från Lindex skulle jag nog köpa om jag var du, för den ser ut som om du skulle kunna använda ett bra tag i i graviditeten och nästan direkt efter?! Eller vad tror du? Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *