Presenter till mig och andra

 JAAAAA! Jag har en sån väldans tur för på min födelsedag fick jag två koppar som jag önskat mig så himla länge! Två jumbocups från Spode. Engelskt porslin när det är som bäst. Dessa koppar är stora. Enorma skulle man kunna säga. Men tekoppar ska ju faktiskt drickas ur en balja. Är det inte så? Kopparna hittar den intresserade här

Annars har vi haft en bra dag. Babysim och efterföljande långfika med Christina och Sara och promenad med kaffe i solen. Sen har Estrid fått vara lite nakenfis och ligga på soffan på ett stort täcke och kunna åla järnet. Och mitt i allt detta kom min mamma på kvällsfika och lite bebisgos. Nu sover Estrid och David sitter med sin musik, jag har tänt ljus och dricker te från en av mina nya koppar. Jag ska snart knyta mig men känner just idag en sådan stor tacksamhet. Så tacksam för att vi har hälsan, att min sambo är så fin och underbar, att vår bebis är frisk, kry och ljuvlig, att min kropp funkar och att jag har fina föräldrar. Det finns mycket att känna tacksamhet för. Speciellt tänker man ju på det när världen runt om en blir så mörk som den är just nu. 

 Klart jag blir uppgiven och ledsen när Estrid natt efter natt klyddar med sömnen men vad är väl sömnbrist när man läser om kvinnor som föder barn på strandkanten efter en flykt över medelhavet, eller om barn som bor på soptippar och i kloaker för att deras hemländer inte vill veta av dem. Ens egna problem kan då te sig så värdsliga. 

Imorgon ska vi på vårt första våra-vänner-fick-barn-och-nu-blir-det-1-år-senare-barnkalas-kalas och jag har köpt present, packat in det fint. Alltså sjukt fint. Vi snackar att jag youtubade ”gift wrapping tutorials” och fick upp ”japanese kimono styled giftwrapping” och jag är inte alls onöjd med resultatet utan allt lite mallig. Så jag förväntar mig en mycket positiv reaktion från denna
1-åriga Tage imorgon. 

No Responses

 1. Hanna Suleika skriver:

  Kopparna är verkligen helt underbara! Förstår din lycka… <3

  Psst… Du måste visa bild på ditt konstverk á la Japan!

 2. Frida Svensson skriver:

  i know! love them! nu hänger jag inte med! vilket konstverk? =)

 3. Hanna Suleika skriver:

  Paketinslagningen som du Youtubat fram! 😉

 4. Frida Svensson skriver:

  haha jahaaaaa, asså såååå trögtänkt! jag fotade aldrig den! *bad blogger*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *