Kicks lanserar smink

Bildkälla: Carins beauty

Läste hos Carin att Kicks ska släppa en egen sminkkollektion. Som jag längtar. Hoppas bara inte det blir lika trist som Gina tricots sminkkollektion. Den känns riktigt unken och billig. Lite som sånt smink man köper på marknader i Kina.

Jag har en Kicks butik precis bredvid vårt kontor (och det är livsfarligt). Gick in häromdagen för att ta lite foundationprover och kolla om kollektionen kommit in, men det hade den inte.Enligt Carin ska 135 produkter lanseras i oktober. I’ll keep you posted!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x