Då gör vi väl planer för nyår

Vi börjar äntligen komma helt helt i ordning här hemma. Idag var stora städdagen och nu ligger jag i horisontellt läge och njuter av hur städat här är. 

Men, det var ju inte städning jag skulle prata med er om. Nej, nyårsplaner var det ju! Nu kanske ni tycker att det är lite väl manstarkt att prata om nyår redan i september men när man hittar det perfekta firandet så måste man ju boka. Härom veckan satt jag och surfade runt och trillade in på the Lodges hemsida. Min SPA-nerv har börjat kittla och jag var sugen på att åka bort, gå på SPA, sova på hotell och äta stor frukost. När jag såg att man kunde boka in sig på ett särskilt nyårspaket kände jag att det här måste vi ju bara göra. 

Nyår är ofta så hetsigt. Det ska vara så roligt, glammigt och fantastiskt. Mina allra bästa nyårsaftnar har alltid varit när det bra varit jag och David. Någon gång firade vi hemma och någon annan gång firade vi på restaurang, och det var amazing! Och i år kommer vi alltså fira in det nya året på the Lodge. Hur tycker ni afternoon tea, tillgång till SPA, fem rätters middag, hotellnatt och stor frukost låter? Jag tycker det låter som den ultimata lyxen och ett alldeles fenomenalt sätt att ringa ut det gamla och in det nya. 

Nu ska jag invänta kvällens riktiga svenne-banan-husmanskost. Stuvade makaroner och stekt falukorv. Herregud och jesus vad gott det är! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Desirée
9 år sedan

Åhhh, vad härligt!! Åker ni på tu man hand eller med vänner? Jag har siktet inställt på deras Champagnemakers dinner nu i oktober! Btw, vet du att de har Charlis som husets egna öl!? 😉

Lindas plats
9 år sedan

Det låter väl härligt det där, vi brukar fira uppe i min sambos stuga i fjällen, det är mysigt som bara den.
Ha en fin kväll
Kram Linda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x