Nytt i badrumsskåpet

Dessa gudingar har fått flytta hem till mina badrumsskåp. Saker och ting började ta slut och både mascara och bodyscrub behövde införskaffas. Mascaran är en gammal favorit Estée Lauder Sumptuous extreme mascara. Lyckost mig att Kicks nyligen sänkte priset på denna mascara så att det inte bränner lika mycket i plånboken. 
     Bodyscruben jag använder nu är divine. En vaniljdoftande lyxig sak från Laura Mericer, MEN den kommer i en glasburk. Det blir kladdigt, svårt att få upp all produkt och jag är livrädd att tappa glasburken i duschen. Nu när denna scrub sjunger på sista versen visste jag omedelbart att jag ville ha en på tub. Det fick bli en ”hemmaspaig” scrub från Decléor Exfoliating body cream. 
     Jag har använt mig av Skincitys grymma hudanalys och ska nu successivt introducera de produkter som jag blev rekommenderad för just min hy. Jag och min hud genomgår lite av en förändring nu och jag har märkt att jag behöver andra produkter än de jag är vana vid. Så när min toner tog slut köpte jag Exuviance moisture balance toner. En svalkande toner som luktar fenomenalt. 
    Sist men inte minst har jag införskaffat en ny kroppsolja. Jag har använt Nuxe huile prodigieuse till leda och var sugen på att testa något nytt. Det blev Elemis japanese camellia oil. Jag menar om det är Victoria Beckhams favorit borde den definitivt gå hem hos mig med! Jag varvar bodylotions med oljor och framförallt nu på hösten när min kropp blir torrare än på sommaren. 

Har du testat några av dessa produkter? vad tyckte du?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x