När man börjar komma i ordning

 Vilken underbar söndag det varit. Vi väcktes av en svart himmel och hällande regn, men vad gör väl det när lägenheten börjar komma i ordning och man äntligen kan tända alla ljusen. Med sådan där riktigt mysig höstkänsla åt vi långfrukost med bullar från det lilla franska boulangeriet som ligger så nära nya lägenheten. Marmelad, ost, te, morgontidning och alla dessa ljus. Gud, vad jag njuter av denna årstid. 

Idag har jag packat upp ytterligare några lådor med saker och kläder. Men utöver det har det varit en riktigt långsam söndag. Tittat på serier, tvättat en massa maskiner och sen sovit några härliga timmar på soffan. De senaste helgerna har varit så intensiva så denna lugna helg har verkligen varit som balsam för själen. Balsam för själen var även kvällens middag, en mustig pastarätt. Perfekt höstmat. 
Nu ska jag ta en lång dusch, koka en kopp te och krypa upp i soffan och titta på serier hela kvällen. Det är väl nackskott på detta, men herregud vad jag älskar hösten. Min allra bästa årstid. Nu ska bara löven bli röda, börja falla och temperaturen krypa neråt. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x