En hemmakväll som blev en mycket sen bortakväll

 Det är alldeles yrvaken som jag precis vaknade och insåg att jag inte tittat in till er på hela dagen. Men gårkvällen blev mycket sen och inte hann jag sova ut för tidigt idag skulle vi ut på galej igen. Efter att vi ätit middag bestämde vi oss för att promenixa hem till Matilda och Fredrik som hade grillmiddag. Vilken helkväll. Vi gick inte hem förrän måsarna var morgonpigga, himlen ljusblå och klockan 03:30. Vi pratade, spelade guitar hero och dansade ikoniska danser. Typ macarena. (!?). Ja, fråga inte! Som sagt, det blev mycket sent och idag hade vi lovat mina föräldrar att käka brunch på Vindåkra, så det var bara att masa sig upp.

Jeans & topp – Kappahl
Skor – converse
Halsband – gammalt H&M
väska – Marc by marc jacobs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *