USA nails har gett mig en perfekt manikyr

USA nails
Jag har skruttiga naglar och har alltid haft. Jag målar och filar, vårdar och oljar, men inte blir det någon skillnad. Därför gjorde jag slag i saken och testade något nytt. Gelnaglar! Inte klokt att jag, en riktig beautyjunkie, aldrig har testat detta innan. Men jag har väl varit lite lat och lite snål. Aldrig mer! Jag är fast. Hooked. Övertygad om att jag sett Gud och hon är en vietnamesisk kvinna som gett mig en perfekt manikyr.

Jag har gått två gånger nu till USA nails i Triangeln i Malmö och är så nöjd. Manikyren håller hur länge som helst och om jag vill måla om i en annan färg är det enkelt gjort. Sen så håller det hela i en tre-fyra veckor innan man får gå dit och göra om dem. Jag har alltid känt att hur fin jag än var i håret eller hur snygg min outfit var så hade jag alltid en skruttig manikyr. Det var alltid något som var avskavt eller avbrutet. Nu känner jag mig så fin. Put together som man säger. Jag kan varmt rekommendera att göra gelnaglar. Framförallt om man är förälder för det tvättas, diskas, sköljs, knyter och knäpper. Naglarna tar helt enkelt stryk som småbarnsförälder.

Detta var söndagens lilla skönhetstips.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x