Brudhårskonsultation med lyckotårar

brudhårskonsultation
För någon vecka sedan hade jag min första brudhårskonsultation på Koaffyr, hos Rebecca, aka Världens Bästa Frisör in the Breaking Universe! Om hon kan fixa hår till nobelfesten kan hon fixa hår till mitt bröllop. Men även utan Nobel vet jag att hon är den bästa. Du minns väl när jag var en krullig rödtott eller en mörkhårig rödamattanskönhet?

Rebecca fattade min vision direkt. Jag tog med mig inspirationsbilder vi pusslade ihop dem till en perfekt look för mig. Jag vill ha en uppsättning, med mycket volym, intressanta detaljer men slätt. Inget rufs, utstickande lockar eller romantiskt eller bohemiskt. Det ska vara kunglig prinsessa på Nobel. Det är looken jag är efter.

Rebecca gjorde en uppsättning för att känna på håret, bestämma mängde löshår och diskutera vinklar. Vi pratade om mina tärnor, om Estrid, om min mamma, tidsschema och fredagstvätten. När hon gjort klart fick jag se det i spegeln och jag blev så rörd. Jag stressar mig igenom denna bröllopsplanering och har inte kunnat stanna upp och verkligen förstå, att jag ska stå brud. Det bara kom över mig. Glädjen, stoltheten, nerverna och kärleken.

Jag har en konsultation till innan det är dags. Då gör hon uppsättningen igen med lite mer fokus på slutresultatet. Denna uppsättning är liksom grunden för det som bli det färdiga resultatet på den stora dagen.

 

Idag tänkte jag pussla in lite bröllopsplanering under dagen. Det mesta är under kontroll men alla detaljerna ska finslipas. Det blir en fin dag det, bröllop och bloggjobb. Det kan man leva med.

No Responses

 1. Netti Starby skriver:

  Åh vilken fin frisyr! 😀 Kramis

 2. Marie skriver:

  Åh wow vad snyggt! Du ser verkligen ut som en prinsessa!
  Kram

 3. Annika skriver:

  Supersnygg frisyr! Och stort grattis i efterskott vackra människa. Ha en underbar fredag och helg. Kram Annika

 4. LoHe skriver:

  Två entusiastiska tummar upp!

  (Vi gifte oss i Palma och fick ta det mesta lite på uppstuds. Jag hade en mental bild av vad jag ville ha, typ som en stor knut i nacken, men hade inte med någon bild – tänkte att det inte var så svårt att förklara för frisören men hon fattade inte och när hon var inne på tredje försöket tittade jag på klockan och sa Nähä, vi får nog ta och bryta nu för jag ska gifta mig om en timma! 😀 Det blev ändå bra! Inte som jag tänkt, men bra!)

  • Frida G Svensson skriver:

   åh tack! älskar peppen! och din bröllopshistoria är lika delar dråplig som romantisk! För visst är det så i slutändan att bröllopet handlar om kärleken och äktenskapet, och inte detaljerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *