Bästa hårprodukterna för semestern

INLÄGG INNEHÅLLER PRESSUTSKICK, MARKERADE MED (*)
hårprodukter för semestern
Ni gillade mitt inlägg om vad som fanns i min necessär på semestern, så vilken tur att jag var förutseende nog att även fota de hårprodukterna som tog mig genom semestern. Alltså dessa fyra tillsammans är EVERYTHING! Använder denna rutin efter varje hårtvätt nu! Perfekt för sol, vind och hår som utsätts för slitage.
hårvård för solsemestern-2
OGX MACADAMIA OIL SHAMPOO (*) – jag har fått testa OGX och jag är genuint over the moon över prick allt jag testat. Serien Macadamia oil är inget undantag. Doften är underbar men det som är bäst är hur bra det är. Det är otroligt hur mjukt håret blir. Jag tycker man ska använda schampo och balsam från samma serie för de är gjorda för att komplettera varandra. Vilket leder mig till…

OGX MACADAMIA OIL CONDITIONER (*) – detta balsam är everything. Mitt hår blir så mjukt! Alltså SÅ mjukt. Jag är officiellt besatt! Perfekta hårprodukter för solsemestern med andra ord. Jag, som hårproduktssnobb, är verkligen positivt överraskad över OGX. Snacka om hög kvalité till ett så överkomligt pris.

SACHAJUAN OCEAN MIST (saltvattenspray) – under semestern hade jag inte med mig fön och plattång men mitt hår som nytvättat är SÅ platt. Mjukt och silkigt förvisso, men platt som en pannkaka. För att få lite ompf och swosch i det hela sprayade jag saltvattenspray överallt vid rötterna. Efter oljan, se nedan, fönade jag bara håret torrt. (jaja nu fanns det en fön på hotellrummet). Genast hade håret lite textur och volym. Denna saltvattenspray är den bästa jag testat. Volym och textur utan att göra håret torrt och knastrigt. Underbar!

MOROCCAN OIL – åh, denna kultolja för håret. Den är otroligt dryg and a little goes a long way! Oljan gör håret silkeslent, tar bort friss och gör det glansigt som bara den. OCH my god vad håret doftar gott!!!! Jag har gått igenom fler flaskor av denna än jag vågar tänka på. Efter saltvattenspray i rötterna tog jag denna olja i längderna och sen fönade jag klart. Inte en superstylad frisyr men ändå en semestervänlig look med friskt, glansigt och allt annat än platt hår.
hårvård för solsemestern-3
Uppdatering: Ni älskade min syrras baddräkt och hon berättade att den kom härifrån

No Responses

 1. Sofia C.M skriver:

  Lovely, Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 2. Amanda skriver:

  Super bra tips, har kollat på några av dessa produkter tidigare men tvekat så får ta och testa <3

 3. Flisan skriver:

  Snygg baddräkt 😀

 4. Matsdotter skriver:

  Åh, saltvattensprav måste jag köpa!
  Din baddräck är ju väldans fins också, vart kommer den ifrån?

 5. Kattis skriver:

  Bra tips och snygg baddräkt!☺
  sv: Ja Grekland och framförallt den grekiska maten är ju bara för underbar!😀 Vart på Kreta var du?

 6. Saga skriver:

  Vilka somriga och härliga bilder! Tack för tips med hårvårdsprodukterna, ska kolla in dem 🙂

 7. Emilia skriver:

  Riktigt bra tips och härliga bilder

 8. elin skriver:

  Åh så härliga bilder!<3

 9. NICOLE skriver:

  Så bra inlägg 😀 så viktigt att ta hand om håret nu på sommaren =)

 10. Denise skriver:

  Har kikat på dessa produkter några gånger men aldrig kommit mig för att testa! Kul att läsa att du är nöjd! 🙂

 11. Louise skriver:

  Jag dör för den bikinin 😍

 12. Gabriella skriver:

  Såå bra inlägg!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *