Bästa hårprodukterna för semestern

INLÄGG INNEHÅLLER PRESSUTSKICK, MARKERADE MED (*)
hårprodukter för semestern
Ni gillade mitt inlägg om vad som fanns i min necessär på semestern, så vilken tur att jag var förutseende nog att även fota de hårprodukterna som tog mig genom semestern. Alltså dessa fyra tillsammans är EVERYTHING! Använder denna rutin efter varje hårtvätt nu! Perfekt för sol, vind och hår som utsätts för slitage.
hårvård för solsemestern-2
OGX MACADAMIA OIL SHAMPOO (*) – jag har fått testa OGX och jag är genuint over the moon över prick allt jag testat. Serien Macadamia oil är inget undantag. Doften är underbar men det som är bäst är hur bra det är. Det är otroligt hur mjukt håret blir. Jag tycker man ska använda schampo och balsam från samma serie för de är gjorda för att komplettera varandra. Vilket leder mig till…

OGX MACADAMIA OIL CONDITIONER (*) – detta balsam är everything. Mitt hår blir så mjukt! Alltså SÅ mjukt. Jag är officiellt besatt! Perfekta hårprodukter för solsemestern med andra ord. Jag, som hårproduktssnobb, är verkligen positivt överraskad över OGX. Snacka om hög kvalité till ett så överkomligt pris.

SACHAJUAN OCEAN MIST (saltvattenspray) – under semestern hade jag inte med mig fön och plattång men mitt hår som nytvättat är SÅ platt. Mjukt och silkigt förvisso, men platt som en pannkaka. För att få lite ompf och swosch i det hela sprayade jag saltvattenspray överallt vid rötterna. Efter oljan, se nedan, fönade jag bara håret torrt. (jaja nu fanns det en fön på hotellrummet). Genast hade håret lite textur och volym. Denna saltvattenspray är den bästa jag testat. Volym och textur utan att göra håret torrt och knastrigt. Underbar!

MOROCCAN OIL – åh, denna kultolja för håret. Den är otroligt dryg and a little goes a long way! Oljan gör håret silkeslent, tar bort friss och gör det glansigt som bara den. OCH my god vad håret doftar gott!!!! Jag har gått igenom fler flaskor av denna än jag vågar tänka på. Efter saltvattenspray i rötterna tog jag denna olja i längderna och sen fönade jag klart. Inte en superstylad frisyr men ändå en semestervänlig look med friskt, glansigt och allt annat än platt hår.
hårvård för solsemestern-3
Uppdatering: Ni älskade min syrras baddräkt och hon berättade att den kom härifrån

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

30 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia C.M
6 år sedan

Lovely, Hälsningar från Schweiz //Sofia
(http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sofia C.M
6 år sedan

Tack! Hälsningar från Sverige! <3

Amanda
6 år sedan

Super bra tips, har kollat på några av dessa produkter tidigare men tvekat så får ta och testa <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda
6 år sedan

Ja testa! De är grymma!

Bella
6 år sedan

Bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bella
6 år sedan

<3 <3 <3

Flisan
6 år sedan

Snygg baddräkt 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Flisan
6 år sedan

det är syrrans! får kolla var hon köpte den.

Amanda Sofi
6 år sedan

Bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda Sofi
6 år sedan

<3

Matsdotter
6 år sedan

Åh, saltvattensprav måste jag köpa!
Din baddräck är ju väldans fins också, vart kommer den ifrån?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matsdotter
6 år sedan

ja köp saltvattenspray! det är syrrans baddräkt. Jag kollar med henne och återkommer!

Kattis
6 år sedan

Bra tips och snygg baddräkt!☺
sv: Ja Grekland och framförallt den grekiska maten är ju bara för underbar!😀 Vart på Kreta var du?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kattis
6 år sedan

Tack! Vi var i Kolimbari på Chaniakusten.

Cindy
6 år sedan

Braa tips!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cindy
6 år sedan

<3

Saga
6 år sedan

Vilka somriga och härliga bilder! Tack för tips med hårvårdsprodukterna, ska kolla in dem 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Saga
6 år sedan

ja du borde verkligen kolla in dem!

Emilia
6 år sedan

Riktigt bra tips och härliga bilder

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emilia
6 år sedan

tack! <3 <3 <3

elin
6 år sedan

Åh så härliga bilder!<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  elin
6 år sedan

<3 tack gumman!

NICOLE
6 år sedan

Så bra inlägg 😀 så viktigt att ta hand om håret nu på sommaren =)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  NICOLE
6 år sedan

ja verkligen! det blir ju annars så slitet!

Denise
6 år sedan

Har kikat på dessa produkter några gånger men aldrig kommit mig för att testa! Kul att läsa att du är nöjd! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Denise
6 år sedan

du måste testa! OGX har verkligen blown me away! De är SÅ bra!

Louise
6 år sedan

Jag dör för den bikinin 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

det är syrrans baddräkt. För kolla var hon köpt den! =)

Gabriella
6 år sedan

Såå bra inlägg!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

tack! <3

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x