What to buy – Maybelline

maybelline-1
Hyllorna fylls av sminkmärken och varje sminkmärke är fyllt till bredden av produkter. Hur vet man vilket märke man ska köpa? Eller sett såhär, hur vet man vad man ska köpa från ett märke? Lugn, jag är här för att guida dig i min serie ”what to buy” som idag fokuserar på märket Maybelline. Jag skulle säga att Maybelline är ett av de absolut bästa budgetmärkena och det är inte ofta man blir besviken. Men nu handlar det inte om att undvika besvikelser, nu handlar det om att the top of the line, the best of the best, Maybellines små pärlor som man bara måste ha i sin necessär.

Color drama läppstiftspenna
Det här är en underbar läppstiftsprodukt. Färgerna är härliga, pigmenteringen toppen och kvalitén kan mäta sig med bra mycket dyrare läppstift. En läppstiftspenna blir din för 89 kronor. Du kan välja på 8 nyanser som alla är krämiga på läpparna. Helt enkelt mycket komfortabla att använda. Maybelline gör överlag mycket bra läppstift, men dessa i pennformat är lite extra bra och jag rekommenderar dem varmt.

Fit me concealer
Här snackar vi en av marknadens absolut bästa concealers. UNDERBAR att använda under ögonen för att ljusa upp mörka ringar, korrigera missfärgningar och ge ögat ett lite mer piggt och vaket intryck. 99 kronor kostar denna diamant och kan definitivt mäta sig med concealers som kostar tre, fyra och ja till och med sex gånger så mycket. De kommer i olika nyanser så de flesta borde kunna hitta en nyans som passar ens egna hudton.

Color tatoo cream eyeshadow
Dessa krämögonskuggor är några av de bästa som går att hitta. Sitter som berget, håller lääänge innan de börjar torka ut och är mycket prisvärda med sina 99 kronor. Minus är att de inte kommer i särskilt många och enligt mig spännande färger. Därför rekommenderar jag de två på bilden rosegold och on and on bronze. Men de kommer även i silver, svart, turkos och lite andra färger. Jag överdriver inte när jag säger att jag bar dessa ögonskuggor varje dag i flera månader i sträck. De är även perfekta att använda under en skugga antingen som primer, eller bara för att förstärka skuggans färg.

Lasting drama gel liner
Den mest krämiga, nattsvarta och perfekta gel linern hittar du här. Som en hybrid mellan kajalpenna och eyeliner. På mig har den en liten tendens att gnuggas ut lite i inre ögonvrån, men förutom det så bara plus plus plus. 89 kronor kostar den kajal och kicks ass med många andra ögonpennor.

Så detta är vad du ska sikta in dig på om du vill köpa från Maybelline, eller är på jakt efter läppenna, krämögonskugga, concealer eller kajalpenna som verkligen håller toppkvalité!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
8 år sedan

Hej där
Du ska inte göra flera video inlägg med smink tips? tyckte de var trevliga att titta på
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

Hej Linda! Jo klart jag ska! Jag ska bara få till lite mer tid till det, men snart kommer jag jobba en dag i veckan med bloggen och då kommer jag ha tid att göra videos. =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x