Manila Luzon – Hot couture

Jag har precis kommit hem från en 24-timmars blixtvisit i Stockholm. Dit åkte jag för att fira min bästa väns födelsedag. På denna fest började vi prata om drag, drugor, mitt sätt att vara dragqueen och hur jag ser på det. Det var fantastiskt roligt och det gladde mig verkligen vilket öppet sinne de flesta har inför drugor.

Videon ovan är en musikvideo från en av mina absoluta favvisqueens – Manila Luzon. Hon är sagolik! Inom några veckor ska hon släppa musikvideon till sin andra singel ”Best XXXcessorie” och därför tänkte jag att vi hetslyssnar på denna låt ”Hot couture” som är första singeln. Och vad ska man säga? Simply magnific!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x