Februarifavoriter (video)

Better late then never, men här har ni den. Mina skönhetsfavoriter i februarimånad.

Excuviance – gentle cleansing cream
Excuviance – evening restorative complex
Peter Thomas Roth – CC cream
By Terry – hyaluronic hydra-powder
HM nail polish – mauve it
Hi impact brows
Chanel illusion d’ombre – fantasme
Chanel illusion d’ombre – emervillé
MAC lipstick – patisserie

Det blev snabba vändningar igår. Först glammig till tusen, flärdfullt spatserande på ett event i höga klackar och snäv klänning. För att sedan få ett sms och efter filmen hoppa i en taxi hem och assistera David som befann sig i ett magsjukekaos. Jag blev full i skratt när jag fem minuter senare befann mig i tvättstugan och inte längre iklädd min eventstass utan i lufsiga mjukis och de snygga pumpsen var utbytta mot ett par birkenstock. Livets många sidor! Idag är det jag och Estrid som tar en lugn hemmadag och jag ska mata med små bitar vitt bröd, lite mild gröt och vatten och hoppas att hon kryar på sig snart. Min lilla grodunge!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Grinde
8 år sedan

Hej Frida!
Jag älskar dina filmer om makeup. Du är helt underbar och jag beundrar att du får till det sådär lugnt och personligt. Också alla tips såklart!
Supertack!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Grinde
8 år sedan

men det är ju jag som ska tacka! vad glad blir att du gillar dem! nu får jag pepp att göra ännu fler!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x