Mavala super base & Mavadry (recension)

Mavala super base & Mavadry

Här får ni två fantastiska budgetprodukter. Dessa två nagellack köper jag om och om och om och OM igen! Ni fattar! Jag älskar dessa! Det är sällan jag köper något annat nagellack än de från Mavala och Loreál colour riche.

Första bilden är Mavalas underlack som kostar 45  kr och går att köpa på bla Åhléns. Om du använder baslack innan ditt färgade lack så skyddar du nageln mot missfärgning såväl som att din manikyr blir mer hållbar. Den andra bilden är Mavalas Mavadry. Ett snabbtorkande överlack som gör att manikyren torkar på nolltid. Detta lack kostar 79 kr.

Bra behöver inte alltid vara dyrt och Mavala är det perfekta exemplet.
Dessa två produkter får 5§ av 5 möjliga!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x