No 7 – Exceptional Definition Mascara (recension)

No 7 Exceptional Definition Nutrient Enriched Mascara

Det är glädjande att No 7 kommit till Sverige och det var med stor nyfikenhet jag testade denna mascara. Borsten är en gummiborste med korta och lite längre strån på var sida av borsten. Jag kände personligen att detta inte var något för mig. Stråna var svårmanövrerade och jag tyckte det hela blev en besvärlig och lite kletig applicering. Hållbarheten var sådär och jag upplevde att mascaran var lite smulig vid dagens slut. Jag kommer inte köpa om denna. Det positiva var dock att de allra kortaste stråna fångar upp små fransar och möjliggör en precis inramning av ögat.

Denna mascara får 2§ av 5 möjliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x