Voluspa – ”créme de peche” doftljus (recension)

Voluspa – créme de peche doftljus

Jag kan aldrig få nog av doftljus och i vintertider är jag smått besatt! De ska vara tända hela tiden och alla rum måste få ha minst ett gudomligt doftande ljus. Kul för mig som får lukta mig igenom vintern och kul för er som får massa tips på bra ljus.

Den här lilla godbiten fick följa med mig hem när jag använde ett presentkort och hade en slant över. Dofter  är alltid otroligt svårt att beskriva och våra preferenser är alltid olika. Men jag kan beskriva doften som ett ljuvt persikosött moln. Oh herre, så pretentiöst! Ja ni ser ju, jag är med andra ord fullkomligen usel på att beskriva dofter.

Som vanligt visar Voluspa på grym kvalité, otroligt lång brinntid och en stor kollektion med många olika dofter såväl som prisklasser.

Jag rekommenderar er alla att köpa den som en liten julklapp till någon speciell. (Jag hade köpt den till mig själv.)

Den får (föga förvånande) 5§ av 5 möjliga!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x