Att vara vass svarar på mina skönhetsfrågor

carro
Mina fina vän Carro är först ut i min serie där jag intervjuar andra bloggare om deras skönhetsvanor. Om du, som jag, älskar att titta i andras necessärer är detta en serie för dig. Så först ut som sagt Carro som driver bloggen att vara vass. Hennes blogg är livsstilsblogg i vilken hon delar med sig av fantastiska recept och insiktsfulla texter om hur det är att vara skild, ha barn varannan vecka, träffa någon ny och ingå i en stjärnfamilj. Tack Carro för att du svarade på mina frågor!
carro2
1) Dina dessa kan jag inte leva utan-produkter.
Min ansiktstvätt och ansiktskräm från Yves Rocher (Hydra Végetal) utan dessa blir min hud ledsen. Min mascara från L’Oreal,(miss Hippie) faktiskt den enda jag hittills provat som jag verkligen älskar. Den klumpar sig inte och ser naturlig ut. Mitt läppglans från MAC (korall) och rouge från MAC (petal power). Min nivea kräm, den där klassiska i den blå plåtburken.

2) När känner du dig vacker?
När jag har fått sova ut ordentligt och känner mig harmonisk inombords.

3) Vad är skönhet för dig?
Skönhet för mig är skratt. När människor och glada och genuina är det vackert. Det dras man till också.

4) Du har 5 minuter att göra dig i ordning, hur gör du?
Sätter upp mitt hår i en sned hästsvans, borstar tänderna, sätter på rouge, mascara och läppstift. Sprayar mig själv med parfym.

5) Du har timmar att göra dig i ordning, hur gör du då?
Jag vet inte, brukar inte ta så lång tid på mig. Men har jag lite mer tid, sätter jag upp håret eller plattar det. Tar mineralpuder, rouge, eyeliner, mascara, läppglans och målar naglarna. Alltid sist, så de hinner torka.

6) Du känner dig trött, trist och tråkig, hur glammar du till dig?
Jag sätter på musik jag tycker om, dansar runt lite, sätter på mig ett gult plagg och sminkar mig som när jag har 5 min på mig.

7) Vad skulle du råda den som är en nybörjare när det kommer till smink?
Investera i bra smink, du ska ha det i ansiktet. Jag sminkar mig inte jätte mycket själv, men jag gillar när man vågar lite. Läppar eller ögon. Ha inte för mycket på en gång. Framförallt, om en använder foundation eller puder, använd en som smälter in bra med din egen hudfärg och se till att en inte har kanter.
carro3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

Ah vilket roligt upplägg. Jag äääälskar skönhetsgrejs – tack vare min mamma. Och att ens bästa vän jobbar på en skönhetsklinik skadar väl inte. Har dessutom haft problemhy fram tills jag fick barn och testat allt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

Åh vad glad jag blir att du gillade det. Det kommer MASSVIS med sådana här intervjuer framöver. Har fått massa härliga bloggisar att svara på mina frågor. Även jag har problemhy! Sjukt störigt, men Excuviance är min livräddare just nu!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x