IKEA-hack även på kontoret

nya kontoret-1
Hyllorna som var i vardagsrummet fick flytta in till kontoret, där tre stora bokhyllor rök. Här inne är det rätt tomt nu, men eftersom det inom en kort tid ska bli Estrids sovrum har vi valt att inte köpa fler möbler. Jag gjorde samma IKEA-hack som i vardagsrummet med nya luckor från IKEA och så de där underbara knopparna från Norrgavel.
nya kontoret-2
Jag älskar hur det blev! Organiserat och stilrent. Tidskriftssamlarna och de vita lådorna är från Granit och de svarta lådorna är tusen år gamla och kommer från IKEA.
nya kontoret-3
Knopparna från Norrgavel hittar du här.
nya kontoret-4 nya kontoret-5
När kontoret blir Estrids rum får vi komprimera oss ytterligare lite. Då går vi en liten skrivbordshörna i sovrummet och mitt stora huvudbry nu är hur vi ska få plats med allt och ändå inte alls få det att se stökigt ut. Men, man får väl ta en sak i taget och just nu njuter av ett kontor som är enhetligt och inte så hemskt plottrigt som det var innan. Här inne får jag även plats att rulla ut min yogamatta om kvällarna så rummet har blivit riktigt trivsamt.
nya kontoret-6
Estrid inspekterade och gav tummen upp!

Nu vill jag på en gång klura ut vad nästa projekt ska bli. Antagligen Estrids sovrum och jag har en bild i huvudet på hur jag vill att hennes säng ska se ut så jag är inne på Blocket mest hela tiden. Kanske jag skulle göra en efterlysning här i bloggen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x