När jag besökte Laura Ashley

Laura ashley butiksnyheter-1
Häromdagen svängde jag förbi butiken Laura Ashley här i Malmö. De ska medverka på tjejkvällen och jag fick möjlighet att komma förbi och välja en outfit att ha på mig under tjejkvällen och modevisningen. Laura Ashley är ju en konceptaffär och där finns allt från kläder och smycken, möbler, tyger och tapeter och så allt det där härliga som doftljus, doftpinnar och fina askar. Den här gulliga spegelbrickan föll jag verkligen för. Supersnygg!
Laura ashley butiksnyheter-2 Laura ashley butiksnyheter-3 Laura ashley butiksnyheter-4
Aldrig är det väl så tråkigt att bo i en hyresrätt som när man går runt och tittar på rader efter rader med vackra tapeter. Jag kan sakna att få fixa här hemma med tapeter, det gör ju så mycket för ett rum eller en vägg.
Laura ashley butiksnyheter-5 Laura ashley butiksnyheter-6
Inför mitt besök var jag lite nervös över att inget skulle passa då jag upplever att jag kan ha svårt att hitta kläder som passar. Inte för att jag är hur tjock som helst, utan mer för att kläder inte passar kurviga personer. Men jag hade verkligen inte behövt oroa mig för passformen på dessa kläder var hur fin som helst. Allt var som gjort för min figur och det var en riktig boost att äntligen hitta kläder som passar den kurviga figuren. Sen är jag ju hemskt förtjust i riktiga powerklänningar och det fanns det gott om här. Det blev inte spetslinnet ovan, men jag kan ändå inte riktigt släppa den. Kanske jag får göra en ny runda dit?
Laura ashley butiksnyheter-7
Här är jag inne i provrummet men en härlig samling våriga plagg.
Laura ashley butiksnyheter-8
Färgexplosion deluxe!
Laura ashley butiksnyheter-9 Laura ashley butiksnyheter-10
Den här klänningen var hur snygg som helst och en riktigt härlig powerklänning. Perfekt både för jobb och fest!

Laura ashley butiksnyheter-12 Laura ashley butiksnyheter-13
Hur charmigt är inte mönstret på dessa byxorna? Små simdamer!
Laura ashley butiksnyheter-14 Laura ashley butiksnyheter-15
Efter att ha prövat massa olika plagg och pratat bort en lång stund med den gulliga expediten kom jag därifrån men något riktigt bra och passande inför tjejkvällen. Vad det blev får jag visa er en annan dag för nu måste jag ta tag i denna dagen. Idag delar jag och David på dagen. Han jobbar förmiddag och jag eftermiddag. Jag ska iväg på en politikgrej där vi ska träffa JobbMalmö och prata om deras verksamhet. Det ska bli intressant och en fin avslutning på veckan. Men sen är det helg och det ska bli jätteskönt! Vi ska på barnvagnsmarsch mot mödradödlighet imorgon och på söndag är det sedvanlig söndagsmiddag, men hemma hos min syrra. Det blir en fin helg det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x