Jag fortsätter flytta runt…igen…och igen

två gånger styling-1
Jag fortsätter flytta runt här hemma. Jag bytte plats få Kählervasen och Skultunakrukan. Jag kände mig väldigt inredig av mig då. Nöjd med mitt ”insats” satte jag mig tillrätta i soffan. Nä, det blev ju inte alls bra det är. Rätt trist faktiskt. Jag kände att nu får det för fasen räcka med att den där tavlan aldrig kommer upp. Få arslet ur vägen Frida! Så jag spikade upp den. På andra sidan.
två gånger styling-2 två gånger styling-3
Så flyttade jag runt lite mer. Ljusstakarna fick stå framför tavlan. Eftersom den är målad med kol och glasfiber behöver den en direkt ljuskälla för att metallen i tavlan på bästa sätt ska komma fram. Det blir väldigt drömskt på kvällen faktiskt när de levande ljusen får den guldiga gubbens ansikte att leva. Nu vet jag att ni är många som tycker den här tavlan är läskig, men jag älskar den ändå! =)
två gånger styling-4
Nu funderar jag genast på vad jag kan flytta om härnäst. Eller ska jag kanske måla om något? Jag har blivit insnöad på att fixa om här hemma.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x