Nya tavlor i min lilla hörna

nannas tavlor-1

I min lilla hörna i sovrummet har jag äntligen fått upp två tavlor. De är målade av min mammas vän och har ursprungligen hängt hos mina föräldrar. När de flyttade fick jag och min syster ta de tavlor som inte skulle med till nya stället. Bland annat fastnade jag för dessa vackra tavlor. Vårt sovrum går i dova färger som grått, lila och mullvad och dessa passar perfekt in. Den lila smälter in medan den i orange blir en härlig färgklick. Min lilla skrivbordshörna är inte alls så mysig som jag egentligen vill ha den, men nu känner jag att jag äntligen kommit en bit på vägen. Tänk vad tavlor gör för att pigga upp va!? Älskar det. nannas tavlor-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x