En glimt av en ouppackad hall

hallen-1
När man kommer in genom ytterdörren möts man av vår hall. Och den är stor. Det upplevs kanske inte så med tanke på alla grejor som är där MEN den är verkligen stor, inte minst eftersom trappan är en dubbeltrappa. I och med att den är luftig i sin design blir det ljust och luftigt. Bakom hallen/trappen kommer man in i köket.

Vad ska hända i hallen då? Vi behåller klinkern på golvet. Jag är något motvillig mot klinker i köket men jag fattar också att det är praktiskt under småbarnsåren. Taket ska definitivt målas vitt. Hela den här trälooken är inget för mig. Till vänster är en stor garderobslösning med dörrar i brunt trä. Dessa ska sprutlackeras i ljust grått och beslagen ska bytas ut mot mässing.

När man kommit halvvägs uppe i trappen är där en hög vägg upp mot taket och där ska vi hänga en stor tavla. Ett riktigt konstverk. Och fixa bra belysning. Jag funderar på flera klotformade lampor som hängs i olika höjder. Det känns som man borde passa på när man har takhöjden. Jag får hitta en bra elektriker som kan fixa så det är praktiskt möjligt med fyra lampor som kräver vars ett uttag. Jag får fundera lite på det. Och dimrar. Jag har aldrig haft det i någon bostad och det är ju livet. Att kunna förändra ljusstyrkan för att passa the mood.

Nu är iallafall hela hallen röjd. Inte en enda låda finns kvar. Nu kan det roliga äntligen börja!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
6 år sedan

Åh det är så kul med inredning!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Malin
6 år sedan

jag vet, underbart att få nörda ner sig riktigt ordentligt!

Caroline
Caroline
6 år sedan

Så himla fint det ser ut! Så öppet och fin trappa! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

tack min vän! Trappan är så himla nice! Älskar ljuset den släpper igenom.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x