Önskelista till min 36:e födelsedag

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Yes! It’s happening! Den 18:e oktober, om mindre än en månad, fyller jag 36 år! och sedvanligt, som alla år, kommer här min önskelista. Jag önskar mig fyra olika presentkort. Massage, ansiktsbehandling, PT-timmar och IKEA! Och alla saker jag önskar mig kommer här.

Kroppstvål och matchande bodylotion från Byredo. Hur lyxigt? Och inget jag hade köpt till mig själv. Här är tvålen.

Här finns kroppskrämen. När det kommer till Byredo önskar jag mig även handtvålen med en matchande handkräm.

Jag har mer och mer börjat intressera mig för meditation, spiritualism och att förankra min själ. Då ska man tydligen tända rökelser. And I’m here for it! Och då bara måste jag ha den här rökelseskålen. Den finaste jag någonsin sett!

Vår espressomaskin har gått sönder och den går inte att laga så nu är jag på jakt efter en ny. Att göra latte hemma är ju den ultimata luxen! Den här espressomaskinen vill jag ha för den är i silver, har en mjölkskummare och man använder bönor och inte färdiga kapslar.

Hösten är en tid för bakning för mig. Och jag har insett att jag saknar en kakskopa! Den här önskar jag mig.

Min läppolja är slut och jag behöver en ny! Jag önskar mig denna från Clarins i nyansen ”raspberry”.

Prada har släppt en ny parfym som låter helt perfekt för mig! En förförisk blomdoft med neroli. Sen är ju flaskan helt stunning också! Parfym köper jag sällan till mig själv och älskar att få just det som present.

Den här paletten från Hourglass – ambient lighting palette – är en riktig kultprodukt och jag har önskat mig den i flera år. Är i år året jag får den!?

Vår blender är slut och jag känner att jag behöver en ny! För smoothies, coctails och mocktails! Den här önskar jag mig.

Jag är en lampälskare! Det har jag ärvt från min pappa! På min önskelista finns just nu denna lampa från Ferm living.

Mitt vardagsporslin är Swedish Grace snö och jag önskar mig den lilla kannan. Perfekt för mjölk eller morgonjuicen.

Jag har bloggat om den här kannan innan. Den är från Menu i stainless steel och så vacker! Som ett konstverk på bordet.

Jag ÄLSKAR porslinet musselmalet från Royal Copenhagen. Nu har de fått in nya delar med bokstäver. Och jag vill sååå gärna ha några koppar och några fat med K på. K för Kummerfeldt såklart. <3

Detta är den finaste ljusstake jag vet!

Vi har inget diskställ för det är det fulaste jag vet! Tills jag såg denna från Madam Stoltz. SÅÅÅÅÅ fin! Den känns som ett absolut måste!

Det här var min lilla önskelista! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x