vecka 38.

Jag skriver detta när jag kommit hem från Stockholm och jag är lycklig. Pirrig. Förväntansfull. INSPIRERAD! En stor anledning till det är att jag prioriterar det som gör mig lycklig. Det låter kanske självklart. Vem skulle göra motsatsen? Vet du, jag tror väldigt många gör det faktiskt. De prioriterar alla måsten, jag borde och alla ska. Och det trots att det inte ligger i linje med vad som gör dig lycklig.

Jag valde att köra till Stockholm. Ja, det tar tid men jag älskar att köra. Jag reste med Sandy och Gabbi där vi alla kunde vara ärliga om våra behov dessa dagar för att allas lycka skulle kunna prioriteras. Jag åt middag på en hiskeligt dyr restaurang men fick å andra sidan äta den godaste pasta jag ätit i mitt liv och jag fick träffa nya kvinnor som jag föll pladask för. Jag satt där runt bordet och tänkte att jag måste ha världens största tur som får vara i detta sammanhang. Kvinnorna var PR-genier, chefredaktör, marknadschef, toppadvokat och jag. Alla snälla, varma, intelligenta, enkla och med nära till skratt. Jag valde att tro på känslan att ja, de gillar mig. Istället för att analysera om jag får lite, för mycket, för skruttig för si eller för så. Jag valde att prioritera det som gör mig lycklig.

På morgonen när jag skriver detta valde jag att gå upp tidigt för att yoga då min ländrygg hade plågat mig under natten. Och senare idag lägger jag jobbet på hyllan och tar kvalitetstid med Estrid som har studiedag. Väljer du att prioritera det som gör dig lycklig eller prioriterar du att göra det som förväntas av dig? eller det som du tror ska göra dig lycklig?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x