Veckonytt #248

Jag har hoppat ut tofflorna och i sidenskjortan eftersom jag redan rivit av två digitala möten här på förmiddagen. Jag kombinerar jobb med vabb idag och ska till och med klämma in ett läkarbesök under dagen. Tack gud för att mamma alltid ställer upp så hon kommer över och passar några timmar när jag gör försök två till en äggledarspolning.

När jag kommer hem sen kommer jag genast hoppa ur sidenskjortan och i tofflorna igen. Om du inte har ett par fluffiga tofflor så har du missat något! Hur galet mysiga ser inte dessa från H&M ut?

Snälla tomten, kan vill så gärna att det ligger ett läppbalsam från Hermes under granen! Hint hint David!

Under black week ska jag unna mig massor! Japp, jag har en hel del att fira och fir gör jag bäst med shopping! =) Det här läppbalsamet från Pat McGrath tycker jag verkar helt amazing! (adlink)

Jag älskar coffee table-böcker och hos Vallgatan 12 finns massor av fina!

Jag letar knoppar till skåpen i biblioteket och det här från Beslag tycker jag är såååå fint!

Det är ingen hemlighet att jag älskar brunt! Så smickrande färg! Jag har typ inga bruna smycken och därför föll jag pladask för dessa örhängen från Caroline Svedbom.

Jag är så stolt över min instagramkompis Elin som börjat blogga hos Femina! In och följ henne både där och på instagram!

Tips på PERFEKTA boots! (adlink)

Jag vill och tipsa om den här fantastiska randiga tröjan. Jag personligen har aldrig riktigt fastnat för den vitt/marinblå randiga tröjan! Den här däremot är i min bok perfektion! (adlink).

Till dig som bär storlek S och M vill jag tipsa om den här MAGISKA tröjan! Den är nedsatt i pris nu och är kanske den snyggaste tröjan jag någonsin sett! DÖR! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x