Veckonytt #271

God morgon mina vänner! Första jobbdagen på denna lite kortare vecka. Så himla härligt! Även om jag jobbar alla dagar i veckan så känns jag mer mentalt ledig när hela familjen är ledig och jag låter mailen vara. Men idag är jag tillbaka på kontoret (hehe aka biblioteket) och det känns härligt att vara tillbaka i rutinerna. Nu kommer det bli massa beautytips!

Först ut är denna spf 50 från Filorga (adlink) som är en mist. Alltså den sprayas på ansiktet och funkar både under och över smink. Jag ÄLSKAR denna! Fixar alltid en ny så fort denna tagit slut! Kan inte leva utan!

Kakan Hermansson har släppt egen hudvård och jag har ännu inte testat något från den. Men ett härligt cleansing balm (adlink) är jag alltid sugen på. Och nu när jag såg att denna innehåller syror blev jag ännu mer intresserad. Hardu testat denna? Vad tyckte du?

Liquid hair är den nya stora hårtrenden. Alltså att håret ska vara super super supermegaglansigt! många tipsar om den här produkten från Davines. (adlink) Jag är så sugen på att testa!

Jag älskar serum med C-vitamin! Jag tycker det ger mig helt fantastisk glow och lyster! jag har testat flera olika märken men inte den här från Verso (adlink). Den är på min önskelista nu.

Den gamla ”Alive” från Hugo Boss är en av mina favoritparfymer. Därför är jag så nyfiken på den nya ”Alive Intense” (adlink). Nästa gång jag är vid parfymerian måste jag komma ihåg att provlukta. Och pluspoäng för att flaskan är så fin! Nu går vi över till lite fashiontips!

Jag är ute efter en ny soffa till biblioteket och tycker faktiskt det är riktigt svårt. Det finns ju så sjukt mycket att välja på! Nordic nest har fått in ett nytt varumärke, 1898, och där hittade jag den här soffan. Den var superfin tycker jag (adlink).

OMG! MÅSTE ha den här kostymen! (adlink)

Här snackar vi skoperfektion! WOW! (adlink)

Min go to väska VARJE sommar är stråväskan! Och eftersom jag bär den prick varje dag så sliter jag ut i princip en per säsong! Nu är jag på jakt efter en ny och den här från Carin Wester tycker jag väldigt mycket om! (adlink)

Jag älskar sådana här tanktops och hos Arket finns dem i alla regnbågens färger. Och jag vill ha en i varje färg! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x