Vecka 23

Det blir en kortare vecka denna vecka. Det blir också en alldeles fantastisk vecka! Jag har så mycket roligt inplanerat. Det blir event på Clarion Hotel för att inviga deras nya takterass. Bästa Nathalie på Herway ska hosta en lunch för att visa upp sina nya produkter. Jag ska på Kajsas födelsedagsfest och sen slutar hela helgen med att jag och David ska ha romantic get away på Mossbylund.

Sen vips är det en ny vecka. Med skolavslutning för Estrid, nya event och födelsedagsfester. Sommaren är här och jag känner livet i mig! För det blir vad man gör det till. En gång var jag så ensam och kände att dagarna bara gled förbi. De var lika tråkiga och innehållslösa som dem före och dem som komma skulle. Och jag var så deppig! Jag drömde om att bli en kvinna med en fullbokad kalender. Med ett stort umgänge och roliga dagar. Jag blev den kvinnan och varje dag är jag så tacksam för det.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x