Winterbucketlist 2017

winter1
1:a december, nu är hon verkligen här, vintern. Jag har en massa mysiga grejor jag vill göra under vintern, min winterbucketlist, och har samlat dem alla i detta inlägg. Som vanligt kan du klicka på bilden för att komma till bildens källa.

I vinter vill jag gosa i tjocka raggsockar, dricka te och kaffe och läsa länge i sängen.
Iwinter2
Jag vill julpynta hela huset! Nu är Estrid så stor att hon för första gången verkligen kan ta del och njuta av de traditioner som kommer vara vår familjs traditioner. Åh, det är så fint och mysigt att tårna krullar sig på.
winter3
Och baka pepparkakor såklart! Jag tänker att det vore mysigt att göra det tillsammans med en annan barnfamilj. Ha det som en tradition med vännerna!
winter4
Bjuda min familj på lyxig varm choklad när de kommer in efter lek ute i den kalla vinterluften.
winter5
Se vårt egna hus i vinterskrud. Detta blir vår livs första vinter i vårt alldeles egna hus och det känns otroligt speciellt. Det är verkligen en dröm som blivit sann.
winter6
Pynta granen tillsammans! Förra året fick Estrid hjälpa till lite, men det var ändå lite kaosigt. I år är hon större och kan hjälpa till att hänga kulor och glitter, lägga klappar under granen. Och så ska vi göra som vi alltid gör när vi klär granen. Lyssna på julmusik, äta lussebullar och kola, dricka julmust och till slut ringa in julen med vår lilla bjällra.
winter7
Ha tid att baka eget bröd som sen ska serveras rykande varmt tillsammans med en varm och mysig hemgjord soppa. Perfekt för riktigt kalla vinterdagar. Det ska såklart vara mycket smör och ost på mackorna!
winter8
Det ska bli fint att busa med Estrid i snön. Bygga snölykta och snögubbe, göra änglar och sedan komma in kalla, men glada, äta varm lunch, värma oss under täckena och titta på en film.
winter9
Och lussebullar! Vi måste baka massvis med lussebullar!
WINTER10
Och jag planerar att spendera en hel del tid inne i biblioteket med en god bok och bara koppla av!

Vad vill du gärna göra i vinter?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
6 år sedan

Vilka härliga vinterbilder och jag gillar listan. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

ja nu jäklar börjar månaden fylld med mys! =)

Sandra
Sandra
6 år sedan

Jag har nog nästan samma lista som du 🙂 Min lilla unge är ju ungefär lika gammal som din och det ska bli så härligt att fira jul nu när han verkligen är med på noterna. Han är riktigt pepp på jul och vill klä gran och äta karameller dagen lång <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

alltså hur mysigt ska vi inte ha det i år med våra golliga ungar?? <3 <3 <3

Irene
6 år sedan

Alltså, jag är lite skeptisk till det julmysiga med att pepparkakor. I teorin: ja! Men jag som har gått igenom det med barn och kompisar och sånt i ett antal år, jag är lite luttrad på den punkten. Så några pepparkakor har det inte blivit här på ett antal år. Men nu har jag ju ett litet barnbarn…hmm…. 🙂

Gabriella
6 år sedan

Mysigaste månaden!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x