Sista fredagsmyset som Malmöbo

sista fredagsmyset-1
Idag går Estrid sin sista dag på Rönneholmsparkens förskola. Åh, vad vi varit nöjda och glada med vår förskola! Idag är sista gången vi handlar fredagsmys på lilla ICA bredvid förskolan. Idag är sista gången vi har fredagsmys i lägenheten. Sista natten i lägenheten är det också för på lördag och söndag sover vi hos mina föräldrar. På ett sätt känns det som jag väntat på den här flyttdagen i evigheter, på andra sätt känns det som att det gått otroligt snabbt.

Jag är redo. Jag är mer än redo. Jag har längtat efter hus i väldigt många år. Jag är förväntansfull. Jag är sprängfylld med ideér jag vill förverkliga i nya huset, saker jag vill göra, saker jag vill ha och mycket mer. Tänk, hela vår framtid väntar nu runt hörnet. Drömmar som ska bli händelser som ska bli minnen. Barfotafötter i egna trädgården, den första skörden, första gången Estrid cyklar utan stödhjul, första gången hon hjular i trädgården, grillkvällar, kvällsdopp på jollebryggan, långa sommarlov på den vackra stranden, kanske fler barn som fyller huset med liv och rörelse. Första barnkalaset med förskolekompisar, första vännen som sover över, första skoldagen, läxläsning och mycket mycket mer. Hela framtiden startar nu.

Ikväll ska jag göra extra fint i vårt kaos. Vi ska köpa någon god färdigmat och den kan ätas direkt ur lådan. Vi dricker saft ur plastburkar och delar på tallrikarna som finns kvar. Men vad gör väl det? Fredagsmys är fredagsmys så länge man är med dem man älskar. Och nästa vecka är det istället dags för första fredagsmyset i nya huset.

Jag ÄLSKAR att ni är med mig på denna resa! Gud vad mycket kul vi ska göra ihop framöver! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
6 år sedan

Hoppas ni får ett riktigt härligt sista fredagsmys – och lycka till med flytten!

ISA
ISA
6 år sedan

Åh man blir ju alltid så nostalgisk sådär när en *epok* är på väg att bytas. Men det här kommer ju bli SÅ SÅ bra!!

Linda
6 år sedan

Så härligt nu är ni väl i ert hus och håller på och packar in och upp saker.
Hoppas vi får se lite bilder snart på ert dröm hus vore så kul att se hur ni kommer bo framöver.
Ha en fin kväll i flytt kaoset
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Nu är vi äntligen på plats. Tack för att du tittar in trots att det var lite si och så med uppdateringarna.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x