Cellprovstagning, PT-timme och en nygammal väska

cellprovstagning-1
Idag arbetar jag bara halva dagen  för sen ska jag åka iväg och göra cellprovstagning. En mycket viktig grej! Du går väl när du blir kallad? Det är förvånansvärt många kvinnor som inte går på regelbundna cellprovstagningar och det är skrämmande tycker jag. Cellprovstagningar är först och främst gratis, gör inte ont och kan upptäcka tidiga cellförändringar som annars kan leda till livmoderhalscancer. Det är inte kul att ligga där i gynstolen med the legs in the air like you just don’t care. MEN det kan vara den billigaste livförsäkringen du någonsin får!

Efter gynbesöket ska jag träffa PT-Lisa. Jag är taggad och lite nervös för jag står inför en ny utmaning. Denna vecka ska vi träna som vanligt tisdag och torsdag. Nästa vecka är hon dock bortrest och jag ska ombesörja träningen själv. Och här mina vänner är självförtroendet på botten. Jag litar inte på mig själv att jag kommer gå dit. För även om jag älskar timmen med Lisa så är träning för mig så negativt betingat. Jag är som Pavlovs hundar. Säg ordet träning och mina hjärna associerar direkt till något obehagligt. Därför är det faktiskt en riktigt stor utmaning jag ställs inför.
cellprovstagning-2
Inte kan jag lämna er utan lite fashion denna tisdag! Min gamla Whyredväska har blivit upphottad med en ny axelrem från Carin Wester. För under hundralappen fick jag mig som en helt ny väska. I vårens trendfärg gult känner jag mig riktigt nöjd med denna rem i läder.

Och du, från och med du går du på prick varje kallelse du får till en cellprovstagning. Det kan rädda ditt liv! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
5 år sedan

Jag går alltid, även på mammografi …viktigt cool väska där …ha en skön söndag kväll kram

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x