Veckonytt #2

Nu vecka, nya tag och här kommer mina bästa länkar för att kicka igång din vecka.
kvinnors lilla lista-1
För den intresserade vill jag tipsa om regeringens utredning som kom i veckan som handlar om samtycke vid sexualbrott. Otroligt intressant läsning!

Om du gillade min senaste tutorial, och är sugen på fler videos med vardagssminkning, vill jag rekommendera Career girl dailys inlägg med tips på tre amazing videos.
lökplantering
Bildkälla: Weronica
Living by W fotograferar så otroligt inspirerande och jag drömmer fortfarande om hus. Hade jag en egen trädgård hade jag gått bananas på hennes senaste inspirationsinlägg om lökar. Vilken dröm att få plantera nu och så till våren få ett hav av tulpaner.
cuyana
Bildkälla: Cupcakes & Cashmere
Via C&C hittade jag ett inlägg om Cuyana. Du kan köpa ett laptopfodral och få dina initialer i guld på den. Så läckert! Jag vill ha ett ljusrosa fodral med min initialer FGS. Hade varit så snyggt!

La Linda har gjort en fantastisk video som verkligen alla bör se. Hennes blogg handlar mycket om plussizemode, kroppspositivism och att älska kroppen man har fått. Den här videon ger tre handfasta tips på vad du kan göra för att älska din kropp. Bravo Linda, Bravo! För övrigt är Linda en jätteduktig videoblogaare också och jag rekommenderar att du tar en titt i en hennes filmarkiv.
Etienne-3-728x810
Bildkälla: the Coveteur
Om du gillade mina inlägg med domstolsmode och businesskläder så bara måste du kolla in den här artikeln hos the Coveteur. Grymt snygga businessoutfits.

Ha nu en riktigt härlig vecka mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x