Malmös bästa tapas

malmös bästa tapas-1
Igår kväll cyklade jag iväg för att äta Malmö bästa tapas med mina två älskade vänner, Sara och Christina. Jag sportade min nya topp med volangärmar och i den mest perfekta vinröda färgen. Har jag sagt att jag älskar höstmode?
malmös bästa tapas-2
Vi tre träffades ju varje dag under föräldraledigheten. Sedan kom arbete, plugg och husköp in i livet och vi ses inte alls lika ofta som innan. Och vi saknar varandra! Fyra timmar kändes som 20 minuter och vi avhandlade våra liv, Kim Kardashians överfall, om Sara ska ha mitt- eller sidbena och hur blond jag egentligen kan gå.
malmös bästa tapas-3
Jag bar mitt nya smycke. En tunn silverring med en pärla i, från Drakenberg Sjölin. Den är perfekt! Så enkel, elegant och en evig påminnelse om att jag klarade provet. Gillar ni den?
malmös bästa tapas-4
Men som sagt, Malmös bästa tapas. Den hittar du här, på restaurang Davidshall. Vi beställde in 12 rätter och delade på och allt är SÅ gott. Manchego, Gruyere, Salami, Tortellini, scampi, oliver, jag kan fortsätta hur länge som helst. Min stora favorit som jag äter VARJE gång jag är där är en stor bit smält chevré på ett digestivekex, toppad med jordgubbsmarmelad. Ahhhh, det är så gott så jag bara orkar knappt tänka på det. Och detta kan ju vem som helst göra hemma också. Så jag vill att du idag, ikväll, omedelbart snor ihop en sådan här godsak.
malmös bästa tapas-5
Vi åt, skålade, skrattade och pratade. Om en vecka ses vi igen när jag håller 30-års fest. Vilken lycka att få träffa dem. Det var allt för länge sedan sist. Vid elva kramades vi hej då och lovade att ses snart igen.
malmös bästa tapas-6
Men inte förrän vi tagit in och delat de här godsakerna. Den där vita chokladmoussen! Oj oj oj, farlig. Riktigt farlig. Och hallonsorbén som var min topp tre godaste sorbé.

Det var min lördag det. Alldeles precis vad jag behövde. Kvinnorna i mitt liv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x