Ropade kanske hej lite väl tidigt?

tavla-1

Nja, helt frisk var jag tydligen inte så idag blev en riktigt lugn hemmadag. Vi har faktiskt inte gjort många knop alls. David och Estrid sov middag hela tre timmar och jag har plöjt en triljard avsnitt av Reign. (Tack sis för bästa tipset). Jag har dessvärre inte så mycket roligt att komma med idag mer än att konstatera att rätt låt INTE vann Mellon. Min familj var största Mollysupporters. Ja inte Estrid då, för om hon fått välja hade Dolly style vunnit.

Nu sitter jag uppkrupen i soffan i min gosiga morgonrock och tittar på mästarnas mästare. Kanske vi tittar på något avsnitt av House of cards innan det är läggdags. Imorgon blir också en lugn dag. Jag har ställt in både babysim och en politikgrej på kvällen. Men så blir det ju. Över sjukdom råder ingen och hälsan får komma först. Ha en trevlig kväll nu mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x