vecka 37

”Ingen lever från utsidan och in. Vi lever från insidan och ut.” Jag hörde det citatet för ett tag sedan och tycker att det var så otroligt vackert sagt. För det är ju verkligen helt sant. Om man försöker leva utifrån och in blir man grund. Platt. Ytlig. Man tror att yttre saker, viktnedgång, dyra möbler och fina bilar ska rädda en. Rätt umgänge, en passande titel, en viss månadslön och ”rätta åsikterna” blir helt otroligt viktigt för en person som lever utifrån och in. Problemet är att man inte lever i sin sanning och man försöker fylla tomrummet på insidan med yttre attribut. Det är en jakt som man aldrig kommer komma i mål med.

Den som lever inifrån och ut fyller sin själ med det som hen mår bra av. Det finns en helhet i den personen som ger positiva ringar på vattnet när det kommer till självkänsla, självförtroende, harmoni, lycka och mod. Ju mer jag lever inifrån och ut, i allt jag gör, desto lyckligare blir jag. Denna vecka kommer jag fokusera på att leva inifrån och ut. Jag ska testa, precis så som Nathalie tipsade mig om i fredagens livesändning, att checka in med mig själv varje morgon. Vad behöver jag denna dag? Vad behöver min själ. Vad behöver jag fylla min insida med för att leva fullt ut i min sanning.

Denna vecka vill jag gå och lägga mig i tid, ta soliga höstpromenader, göra DIY, yoga och laga mat med mycket frukt och grönt och läsa! Det är det jag känner att min själ längtar efter. Och att vara produktiv och inte prokrastinera på jobbet.

Vad behöver din själ denna vecka?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x